miercuri, 25 februarie 2009

CEL MAI MARE EVENIMENT EDUCATIONAL DIN ROMANIA - 12 Martie 2009

RIMME SI RIUF – CEL MAI MARE EVENIMENT EDUCATIONAL DIN ROMANIA
Bucuresti, 12 Martie 2009, Hotel Intercontinental. In perioada 12 martie – 19 martie 2009 se va desfasura cel mai mare eveniment educational din Romania. Tinerii vor avea acces la informatii cat mai complete despre oportunitatile internationale de studiu, printr-o gama larga de oferte de burse, programe de master si MBA, consiliere educationala, workshop-uri, seminarii, discutii face-to-face cu reprezentanti ai comisiilor de admitere, etc. Este vorba de un eveniment fara precedent in Romania, ce va reuni practic peste 120 de institutii de invatamant si nu mai putin de 18.000 de vizitatori, intr-o singura saptamana. Evenimentul este format din RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION si RIUF - Romanian International University Fair
RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION, primul dintre evenimente, este dedicat oportunitatilor internationale de studii postuniversitare si programelor de MBA. Expozitia se va desfasura la Bucuresti, in data de 12 martie 2009, intr-un mediu inedit, la Hotel Intercontinental, intre orele 12:00 si 20:00. Peste 3000 de vizitatori vor interactiona cu 35 de institutii educationale pentru a afla cele mai bune oferte de studii postuniversitare din Romania si din strainatate. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.rimme.educativa.ro.
RIMME este sustinut de CEU Business School, care va face o simulare a unui curs real MBA studentilor si absolventilor romani, in cadrul evenimentului. De asemenea, in urma unor interviuri face-to-face cu reprezentantii CEU Business School, vizitatorii au sansa de a castiga una dintre cele patru burse de studii, oferite prin concurs. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.rimme.educativa.ro.
Alaturi de RIMME, RIUF - Romanian International University Fair vine in completarea celui mai mare eveniment educational din Romania. Cea de-a cincea editie a RIUF va avea loc pe 14 si 15 Martie, intre orele 10:00-18:00, in incinta Teatrului National Bucuresti. RIUF este un eveniment national, fiind prezent cu doua editii regionale desfasurate la Iasi, pe 17 Martie si la Timisoara, pe 19 Martie. Fiind cel mai important eveniment de informare si interactiune dedicat tinerilor romani interesati de studii universitare si post-universitare internationale, RIUF aduce la un loc peste 100 institutii educationale din mai mult de 20 de tari ce ofera tinerilor romani acces la programe de studii universitare, masterat si doctorat sau programe de MBA.
In paralel cu expozitia propriu-zisa, se vor desfasura o serie de evenimente: seminarii, workshop-uri, sesiuni de informare, conferinte si dezbateri, ce vor beneficia de prezenta a numerosi tineri romani studenti si absolventi ai unor institutii internationale de prestigiu. Unele dintre cele mai importante programe ce se va desfasura in cursul evenimentului vor fi admiterile pe loc - SPOT ADMISSION, ce ofera tinerilor oportunitatea de a afla pe loc daca sunt admisi intr-o universitate internationala.
CEU Business School, partenerul academic al intregului eveniment, vine in intampinarea elevilor si studentilor cu o oferta unica. In urma unei inscrieri prealabile, vizitatorii pot participa la SPOT ADMISSION, participand astfel in cursa pentru una dintre cele 2 burse integrale oferite prin concurs.
Partenerul National al RIUF 2009, Fundatia Dinu Patriciu, ofera, prin programul Inventeaza-ti Viitorul! un numar de 5.000 de burse in valoare de 200 de lei pe luna pentru liceeni precum si 500 de burse in valoare de 300 de lei pe luna pentru studenti, pentru anul scolar 2009-2010. Inscrierile se pot face online, accesand site-ul fundatiei www.dinupatriciu.ro, pana la 15 martie 2009.
Ca rezultat al succesului inregistrat anul trecut, organizatorii au atras un numar mare de universitati internationale la Timisoara si Iasi pentru a-si prezenta ofertele academice si programele de studii specifice. Editiile regionale, desi mai mici ca anvergura, vor oferi tinerilor din vestul si estul Romaniei acces la oportunitatile internationale de studiu si o oferta educationala cat mai completa a universitatilor din Romania. De asemenea, vor fi prezente la eveniment organizatii studentesti si companii care faciliteaza obtinerea de burse si acces la programe internationale de studiu.
Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului – www.riuf.ro. Tot acolo, institutiile interesate pot afla toate conditiile necesare participarii la RIUF 2009, vizitatorii gasesc mai multe informatii despre participanti si despre toate oportunitatile ce le sunt oferite, iar jurnalistii au acces la resurse documentare despre eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu