marți, 10 februarie 2009

EVENIMENT ZIARUL FINANCIAR- 24 martie 2009

CUM SCHIMBA CRIZA PIATA MUNCII: Maturizare fortata sau intoarcere in timp?

24 martie 2009, ora 09:00
Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti, sala Platinum


ZIARUL FINANCIAR va invita, alaturi de cei mai buni profesionisti din tara si din strainatate, la cel mai complex eveniment anual dedicat sectorului de resurse umane, pentru a discuta directiile spre care se va indrepta piata muncii in 2009.

Businessul romanesc nu a depins vreodata mai mult de oameni. Angajatii buni devin, in perioade de declin economic, cel mai important atu al companiilor, cei care vor face in final diferenta intre firmele care vor supravietui si cele care nu.

Criza economica a adus disponibilizari, somaj in crestere si scaderi salariale in anumite domenii. Inurma restructurarilor de anul trecut si de la inceputul acestui an, cateva mii de angajati au iesit in piata. Ce se intampla cu ei?

Unele voci sustin ca situatia economica va duce la o normalizare a pietei fortei de munca, marcata de extreme in ultimii ani, in timp ce altele, mai pesimiste, vad piata muncii intorcandu-se in timp, la nivelul de acum cativa ani. Cum ii gasim si cum ii pastram pe cei mai buni?

Teme de discutie:


- Revin angajatorii la putere?
- CEO DE CRIZA - Cei mai puternici lideri se formeaza in perioade de declin economic
- Ce fel de manageri ne vor conduce companiile peste 10 ani?
- Mai investesc companiile in oameni?

Prin organizarea conferintei, ZIARUL FINANCIAR faciliteaza schimbul de idei si experienta atat intre profesionisti in domeniu cat si intre reprezentanti ai autoritatilor si specialistii din HR.

Invitat special:


ZIARUL FINANCIAR il aduce in cadrul conferintei pe Dr. Nenad Filipović– Director Academic al Scolii de Management IEDC (International Executive Development Center) – Bled, Slovenia, una dintre cele mai bune scoli de business din Europa Centrala si de Est.


Pe parcursul carierei sale, Dr. Nenad Filipović a fost consultant pentru multinationale ca S&T, Erste Bank, AT Kearney CEE, Gorenje sau Novartis si mentor personal al mai multor CEO din Europa Centrala.


Mai multe despre IEDC aici

Click aici pentru a primi informatii referitoare la inregistrarea la eveniment.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII : http://www.zf.ro/evenimente/cum-schimba-criza-piata-muncii-maturizare-fortata-sau-intoarcere-in-timp-event-3886428/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu