miercuri, 25 februarie 2009

ZF Dinner - editia a III-a - 08 aprilie 2009, ora 19:00 JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sala Constanta

ZIARUL FINANCIAR va invita miercuri 8 aprilie, de la ora 19.00, la editia din acest an a ZF Dinner – evenimentul exclusivist in cadrul caruia va veti intalni cu artizanii celor mai mari tranzactii din an si veti afla care este clasamentul celor mai importante deal-uri, ce secrete sunt in spatele acestora, ce oportunitati exista in piata sau cum se stabilesc preturile.

Conform Catalogului ZF Top Tranzactii, domeniile in care s-au incheiat cele mai valoroase deal-uri in acest an sunt asigurarile, imobiliarele, constructiile, business-urile de curierat, transporturi, bunuri de larg consum si, in premiera, piata pensiilor private.

Strategii din spatele celor mai mari tranzactii descrise in Catalogul ZF, alaturi de analisti si experti in domeniile cu cele mai importante deal-uri vor fi invitatii speciali la ZF Dinner. Evenimentul are loc intr-un cadru informal, pe parcursul unei cine la care participa un numar restrans de invitati. Grupurile de discutii sunt organizate in functie de domeniile in care participantii activeaza.

Puncte de discutie:

  • Clasamentul cele mai mari deal-uri din an
  • Cine si ce vinde in 2009?
  • Cum se stabileste pretul?
  • Pe cine trebuie sa cunoasteti atunci cand vreti sa incheiati un deal?
  • Secretele din spatele celor mai importante tranzactii
  • Ce dificultati exista la derularea negocierilor?
  • Cum scaneaza companiile piata in cautarea celei mai bune oportunitati?
  • Ce bancheri si avocati sunt in spatele celor mai mari tranzactii?
  • Cum decurge procesul de integrare a unei companii intr-o noua entitate?

Desfasurarea evenimentului:

Mesele invitatilor vor fi ocupate in functie de domeniile de interes prezentate in Anuarul ZF Top Tranzactii.

Fiecare masa va reprezenta cate un domeniu de business iar invitatii vor avea locurile rezervate in functie de ariile specifice de activitate.

La fiecare masa va fi prezent cate unul dintre managerii implicati in cele mai de succes tranzactii alaturi de alti opt invitati si cate un redactor specializat ZF care va modera discutiile.


Dat fiind numarul restrans de locuri la eveniment, va rugam sa va confirmati din timp participarea. Prioritatile se stabilesc in functie de data confirmarii prezentei la eveniment.


INFORMATII PRIVIND INREGISTRAREA


Taxa de participare la acest eveniment este de 100 EUR + TVA. Inregistrati-va pana la data de 15 martie 2009 si beneficiati de un discount de 10% la pretul taxei de participare.

Pentru a va inregistra, va rugam sa ne transmiteti solicitarea :

evenimente@ziarulfinanciar.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu